Product Name | Ultra-thin Matte Phone Case for iPhone 12 Series |
Material | TPU |
Function | Anti-impact, anti-fingerpint, anti-scratch |
Style | Simple, business |
Compatible model | For iPhone 12 Series |
Color | Transparent white, transparent black, transparent, navy, black |
Feature | 0.35mm ultra thin |
Brand | SMARTDEVIL |
Accessories | Phone case*1, tempered glass screen protector*1, alcohol bag set*1 |
Package | Paper boxes and plastic tray inside |









Packing
1. PP bag for each retail box
2. 60/120/160PCS packed in one carton
Delivery
a. FedEx/DHL/UPS/TNT, Door-to-Door; Delivery Time: 3-7 days;
b. By Air or by Sea for batch goods, delivery time: 3-7 days, 15-30 days
c. Customers specifying freight forwarders or negotiable shipping methods!




Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:
1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:
1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.



